DataManix

Framework, moduler & hosting

 

DataManix Framework

Vores framework er godt – og gennemtestet. Mange års erfaring er implementeret og danner grundlag for, at vi kan få jer hurtigt i gang med jeres tilpassede løsning. Vores samarbejdspartnere er nogle meget forskellige størrelser, der spænder fra 2-3 brugere til store muti-nationale koncerner med over 100.000 ansatte.

Det betyder i praksis, at jeres løsning vil køre på samme særdeles velfungerende framework og at vi derefter implementerer de moduler som gør en forskel for netop jer. Og vi tilpasser løsningerne til præcis jeres behov så I ikke får en masse funktioner, I ikke skal bruge, men derimod netop dem, I har brug for. I får altså fordelene ved at benytte allerede udviklede og gennemtestede moduler. Det mener vi giver ret god mening.

Kun fantasien sætter grænser for hvilke muligheder der er for udvikling af en løsning som understøtter netop dig og din virksomhed bedst muligt. For at gøre det hele en smule mere håndgribeligt, er her nogle eksempler på moduler som kan blive en del af din løsning.

Hjemmeside integration

Lad vores www-modul sørge for at hjemmesiden opdateres automatisk, med produktinformationer, priser og meget andet.

Webshop integration

Undgå at vedligeholde produkter, varianter, lagerstatus, priser og meget andet. Det kræver blot vores webshop-modul.

WordPress integration

Nogle gange er WordPress det rigtige redskab. Vi er ret habile i WordPress – og vi integrerer naturligvis.

Dokumentstyring

Med vores Dokumentstyringsmodul er alle dokumenter og filer tilgængelige for alle. Nogen kalder det SharePoint – vi kalder det dokumentstyring (bare lidt mere fleksibelt).

Finans-integration

Vores finansmodul integrerer til bl.a. C5, eConomics, SAP, Axapta, Winfinans m.fl. Vores moduler er (mildt sagt) ikke så tunge at arbejde i. Træk data ud, modellér og få svar. Nemt.

Mobile app's

I nogle situationer er det hele bare nemmere på en mobil enhed. Elsker du at renskrive når du er hjemme fra en sælgerdag i bilen? Nej vel. Live data på din mobile enhed, ja tak. Fordi du kan.

Magasinpost

Modulet gør det nemt at udvælge modtagere, kommunikere med PostNord og nyde godt af ‘datavask’. Dine tryksager lander dermed det rigtige sted – og de vaskede data opdateres naturligvis.

Elektronisk fakturering

Har du brug for at sende en EAN faktura? Måske ofte? Vil du gerne gøre det fra det miljø du benytter dagligt? Så er dette modul noget for jer. Tryk på en knap og pengene er på vej ind på kontoen.

Betalingsservice

Gør det hele lidt nemmere. Med BS-modulet skal der ikke mange klik til for at give modtageren mulighed for at tilmelde sig BetalingsService. Jo nemmere det er for brugeren, jo nemmere bliver det også for jer.

Ticketmaster

Opbyg knowhow om billetkøberen. Koordiner kampagner. Træk data på tværs af flere platforme. Se resultater. Det hele er muligt med vores ticketmaster modul.

Billetlugen

Billetlugen-modulet er ret godt skruet sammen. Vi får det maksimale ud af de muligheder som Billetlugen giver – og det kan være en stor hjælp i en travl hverdag. 

Sync - på den rigtige måde

I kan synkronisere godt og vel alt. Indtast og hav adgang til relevante data – offline vel at mærke. Og naturligvis sende det hele tilbage til serveren bagefter. Det er smart.

Digital Post

Træt af at bruge timer på logins? Her kan du spare en del af dem. Modulet her henter din digitale post fra det offentlige – lige ind i din vante brugerflade. Og du behøver ikke engang at trykke på noget som helst.

Fingeraftryksscanner

Hurtigere identifikation gør det hele meget nemmere, og fingrene har vi som oftest med. Foretag nemt time-registrering med vores fingeraftryks-scanner. Der er mange muligheder, så tag endelig fat i os for at høre mere.

Webservice

‘Web’ hva’ for noget? Kort fortalt, en service. En service som du ikke opdager i dagligdagen, men som henter og leverer data fra og til andre løsninger. Noget der sparer dig tid – og penge.

RFID

Med vores RFID-ekspertise effektiviseres arbejdsgange og der spares utroligt meget tid.

QR koder

Undgå indtasningsfejl, track antal scanninger og meget andet. Mulighederne er utroligt mange med vore QR modul.

Stregkoder

Håndter godt og vel alt der har en stregkode og generér dem til dit system fra vores stregkodemodul. Vi integrerer også med stort set alle typer af stregkodescannere.

vCard

Importer og eksporter kontakter i vCard-formatet. Modulet gør det nemt at holde styr på alle kontakterne.

vCal

Undgå at skulle bruge mange forskellige programmer. Modulet henter de ønskede kalendere ind i løsningen.

SendInBlue

Undgå manuel håndtering af abonnenter og oplev fordelene ved fuld integration.

Social media

Få fuld udbytte af fordelene ved at bruge vores Social Media modul. F.eks.: var kampagnen effektiv? Det ved du snart.

?

Mulighederne er som sagt nærmest endeløse. Sammen udvikler vi den helt rette løsning til dig.

DataManix Hosting

DataManix tilbyder fuld hostingservice, hvadenten det er på vores servere, FileMaker Cloud eller på jeres egne servere, og uanset om de står in-house eller i et hosted servercenter. Vi er faktisk blandt de førende FileMaker Server eksperter i verden og underviser også vores kollegaer.

Valg af server og hosting tager altid udgangspunkt i jeres behov og vi tilbyder at stå for alle aspekter af serverdriften inkl. monitorering og backup, samt off-site backupservices. Hvis du har brug for stor tilgængelighed kan vi opsætte cluster nodes med FileMaker Servere, så du altid har adgang til dine data, selv hvis en server fejler.

Da vi er FBA Resellers, kan vi også hjælpe dig med dine behov hvad angår FileMaker licenser. Kontakt os idag, og lad os tage en snak om jeres behov. Baseret på dette, vil vi kunne anbefale den rette løsning for netop jer.