Teamet

Styr på relationerne

 

 

Herning, Danmark

Claus Lavendt

Senior developer & Innovator
  +45 3011 9962

Claus har arbejdet med FileMaker i mere end 25 år og har dermed dybdegående ekspertviden indenfor FileMaker platformen. Han har effektiviseret mange arbejdsprocesser hos vores samarbejdspartnere – og har desuden været ‘speaker’ til FileMaker konferencer i det meste af verden.

Thomas Bach

Developer & Innovator
Thomas har en fortid i den grafiske branche. Senere, som leder af en IT afdeling, stod det klart at passionen for korrekte data og one-source-many-output vejede tungest. I dag arbejder Thomas med integration af vores moduler på tværs af vores samarbejdspartneres løsninger.

Mads Christensen

Junior developer & Innovator
  +45 2984 2986

Mads er vores unge juniorudvikler, som har en stærk baggrund indenfor webudvikling. Han er uddannet web-integrator med speciale i PHP, og har stor erfaring med CSS og Javascript. Tidligere har Mads været selvstændig indenfor webverdenen.

Stefanie Hjorth

Communications

Stefanie har ansvaret for vores kommunikation og markedsføring. Derudover assisterer hun vores samarbejdspartnere med diverse markedsføringsopgaver. Hun har en HA med speciale i global marketing.

Alicante, Spanien

Udover teamet i Herning, har vi også et yderst
kompetent team i Spanien bestående af dygtige udviklere og innovators.

Andrés López Pascual

Senior developer & Innovator
  +34 607 216 359

Andrés har udviklet i FileMaker siden 2001 og er certificeret i samtlige versioner. Han har udviklet løsninger i både Spanien og flere andre lande rundt om i verden. Han er altså med andre ord en meget habil udvikler med bredt kendskab til FileMaker.

César Llorens Cuartero

Developer & Innovator
  +34 687 247 197

César er grafisk designer og webudvikler, og har specialiseret sig i interfacedesign og brugerinteraktionen med løsningerne. 

Alberto Quintillán Amorós

Junior developer & Innovator
  +34 637 185 251

Alberto er juniorudvikler, men er allerede yderst kompetent. Han bevæger sig gerne i området mellem hardcore FileMaker-udvikling og JavaScript. Han har blandt andet specialiseret sig i kalenderintegrationer. 

Vi har ydermere tilknyttet en række meget dygtige freelancers, som vi også har den glæde at kunne trække på. Dette er med til at skabe den diversitet og fleksibilitet, som er en stor del af DataManix.